11 semne ca partenera actuala este cea de care ai nevoie

Povestile de adormit copiii te vor face sa crezi ca numai fetele saruta cateva broscute si isi gasesc alesul.In realitate, chiar si baietii trebuie sa intalneasca mai multe broscute pentru a-si gasi perechea. Natura incurcata a societatii a demascat minciunile promovate de astfel de povesti.

Nu toate fetele sunt printese, nu toti baietii sunt cavaleri in armura, iar schimbul unei vaci pentru o punga cu boabe de fasole nu va fi niciodata o afacere profitabila.

Chiar sustin urmarea acestor traditii arhaice si convingatoare; insa, cred ca ar face gasirea femeii perfecte o sarcina mult mai dificila. Au trecut de mult zilele in care te multumeai cu fata care locuia pe aceeasi strada cu tine, ai carei parinti erau buni prieteni cu ai tai; trebuie sa incepi prin a descoperi lumea.

Apoi, va veni o femeie care le va surclasa pe toate celelalte cu care ai fost – este cea careia nu ar trebui niciodata sa-i dai drumul. Iata 10 semne ca ai gasit-o.

1. Este desteapta

Foarte multe persoane au acea perceptie gresita ca femeile destepte trebuie sa fie intimidante; dar, in realitate, nu este nimic mai seducator decat o femeie cu o minte puternica.

Va reusi sa porneasca discutii in care te vei implica cu totul, o vei respecta si vei descoperi ca incepi sa te indragostesti de modul in care vorbeste cu atat de multa pasiune si competenta. Haide sa punem capat zilelor in care consideram atractive doar fetele prostute.

2. Intotdeauna o consideri extrem de frumoasa

Citeste continuarea articolului aici: 11 semne ca partenera actuala este cea de care ai nevoie

Related Posts

Articole recente