Bea apa cu lamaie in locul medicamentelor daca suferi de una dintre urmatoarele 13 probleme

Un pahar cu apa calduta si suc de lamaie reprezinta unul dintre cele mai sanatoase ritualuri matinale. Sucul de lamaie este un antioxidant puternic. Este bogat in vitamina B, vitamina C, potasiu, carbohidrati, uleiuri volatile si alte componente sanatoase.Consumul regulat de suc de lamaie asigura intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea digestiei, reducerea poftelor, stimularea pierderii sanatoase in greutate si echilibrarea nivelului de pH din corp.

Foloseste sucul de lamaie in cazul urmatoarelor afectiuni:

1. Tratament pentru acnee
Apa cu lamaie previne dezvoltarea acneei si reduce efectele acide. Maseaza cu blandete pe fata sucul proaspat stors de la o lamaie. Este o tehnica placuta de curatare.

2. Pietre la rinichi
Potasiul mareste nivelul de citrat din urina, prevenind formarea oxalatului.

3. Intarirea imunitatii
Apa cu lamaie imbunatateste functiile limfatice, ajutand sistemul imunitar sa detecteze si sa elimine patogenii.

4. Suprima apetitul si te ajuta sa slabesti
Vitaminele din lamai echilibreaza zaharul din sange. Acest fruct citric este bogat in pectina, un tip de fibra care ajuta la controlul starilor de foame. Sucul de lamaie imbunatateste chiar si digestia. Stimuleaza productia de bila, iar corpul o va folosi pentru a consuma mancarea.

5. Dureri la vezica biliara
Bea apa cu lamaie in timpul meselor pentru a trata aceasta afectiune dureroasa.

Citeste continuarea articolului aici: Bea apa cu lamaie in locul medicamentelor daca suferi de una dintre urmatoarele 13 probleme

Related Posts

Articole recente