Care sunt cele 8 caracteristici ale persoanele considerate atractive din punct de vedere sexual

Tu ce consideri sexy? In mod cert, nu este o intrebare la care poti raspunde cu usurinta. Mai ales ca, in acest articol, ne vom referi la subintelesul abstract al termenului sexy.Nu, nu ne referim la sexy cu un corp de milioane, ci la definitia mai profunda a termenului de sex-appeal.

Cum se face ca unele persoane radiaza de o atractivitate sexuala intensa, chiar daca nu au sarmul acela de Brad Pitt din anii 90′? Nu ma intelege gresit, imagineaza-ti ca oamenii acestia arata destul de normal.

Au anumite caracteristici unice pe care, probabil, nu multi dintre noi le avem? Adevarul este ca da. Si cercetarile recente au descoperit ca persoanele atractive din punct de vedere sexual prezinta un set special de trasaturi.

Nu spun ca aspectul fizic nu conteaza, pentru ca, bineinteles, asigura acea prima impresie a unei persoane. Insa, un om este definit si de calitatile interioare, nu doar de fizicul sau.

1. Altruismul este sexy

Generozitatea si bunatatea neconditionata fata de toti cei din jur. Faptul ca ii arati celeilalte persoane din relatie ca te gandesti la ea si ca iti pasa cu adevarat. Empatie pura.

Cand ii ajuti pe altii, dezvolti o latura mai empatica ce nu te lasa sa ai o mentalitate egoista, sa te gandesti cum ai putea profita si, in schimb, te axezi pe lucrurile care ar putea ajuta cealalta persoana.

Un studiu a aratat ca ajutorul oferit celor din jur iti confera o stare buna, te ajuta sa scapi de starea de spirit proasta si are puterea de a da vietii un inteles mai profund. Dar, ghici ce? Te ajuta sa pari si mai atragator in fata potentialilor parteneri.

Printr-un studiu din 2013 s-a descoperit ca ajutorul oferit altor persoane face ca atat barbatii, cat si femeile, sa para mai atractivi. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca dorinta de a ajuta indica faptul ca persoana poseda gene bune si ca este dispusa sa isi imparta resursele sau grija parentala.

2. Umorul este extrem de sexy

Umorul si o minte dibace, receptiva reprezinta unele dintre cele mai atractive caracteristici. S-a dovedit faptul ca femeile prefera barbatii care le fac sa rada, iar barbatii prefera femeile care rad la glumele lor.

Citeste continuarea articolului aici: Care sunt cele 8 caracteristici ale persoanele considerate atractive din punct de vedere sexual

Related Posts

Articole recente