Cum puteti scapa de muste prin metode naturale

Mustele sunt, fara dar si poate, o mare bataie de cap, fie ca sunteti in casa sau afara. Pe langa asta, sunt considerate si focare de infectie pentru ca sunt purtatoare a unui milion de bacterii ce pot proveni din materii fecale, mancare alterata sau pubele de gunoi. Bacteriile pot fi transmise catre mancarea pe care urmeaza sa o consumati sau direct pe piele.Astfel, pot sa apara febra tifoida, diareea, dizenterie si holera, printre multe altele. Binenteles, exista pesticide pe care le puteti folosi ca sa scapati de ele, dar puteti opta si pentru alte metode care nu implica folosirea substantelor chimice.

1. Doar o punga cu apa
Aveti nevoie doar de o punga goala de plastic, care sa poata tine un litru de apa. Umpleti-o pe jumatate si legati-o folosind un elastic sau o sfoara. Agatati-o deasupra intrarilor si veti vedea cum mustele nu va mai intra in casa.

2. Otetul de mere pentru muste betive
Va trebui sa incalziti ½ de cana de otet de mere si sa puneti continutul intr-un borcan. Faceti cateva gauri in capac sau folositi o palnie. Lasati borcanul pentru o zi in zona in care vedeti mai multe muste, iar acestea vor intra in borcan, nestiind cum sa scape.

3. Solutie repelenta cu vodca

Citeste continuarea articolului aici: Cum puteti scapa de muste prin metode naturale

Related Posts

Articole recente