Exercitii fara echipament care vor arde instant grasimea

Nu este neaparat necesar sa cheltuiti sume exorbitante de bani pe abonamente la sali de forta doar pentru ca va doriti sa slabiti. De fapt, va puteti transforma complet corpul intr-o masinarie frumos tonifiata in confortul propriei case.Cel mai mare avantaj al exercitiilor de acasa este ca puteti executa numeroase miscari si antrenamente de slabire ce vor tinti direct surplusul de grasime. Daca va intrebati ce exercitii ar trebui sa incorporati in rutina voastra zilnica de fitness, iata cateva pe care ar fi bine sa le incercati.

Flotari

Aceasta miscare clasica se axeaza pe muschii pieptului, tricepsi si umeri, ajutandu-va sa va cresteti rezistenta. Daca vreti sa va axati mai mult pe acei muschi si sa va mariti anduranta, puneti-va cateva greutati pe spate.

Pentru acest exercitiu, asezati-va in maini si genunchi si intindeti picioarele pana cand simtiti ca greutatea este echilibrata in palme si pe pernele talpilor. Incordati-va muschii abdominali si mentineti spatele drept. Aplecati-va din coate, ducandu-va pieptul catre podea. Impingeti-va inapoi in sus si repetati.

Fandari cu saritura

Citeste continuarea articolului aici: Exercitii fara echipament care vor arde instant grasimea

Related Posts

Articole recente