Persoanele pe care le vei atrage in functie de zodia ta

Berbec – (21 Martie pana la 19 Aprilie)
Persoanele care se simt atrase de Berbeci cauta aventuri. Vad Berbecii precum niste exploratori curajosi si incitanti, care te ajuta sa iesi din cochilie si sa castigi curaj. Oamenii atrasi de Berbeci sunt activi – lenesii vor cauta o alta zodie. Vor sa aiba Berbecul ca partener pentru ca este un om plin de viata, care nu vrea sa duca o viata anosta si sa imbatraneasca in liniste. Stiu ca impreuna cu un Berbec, viata va parea mereu noua si distractiva.Calitati: distractivi si iubitori, multumiti sa aiba pozitii adjuncte in conducere, relaxati/tipul care urmeaza cursul vietii

Taur
(20 Aprilie pana la 21 Mai)
Cei care se simt atrasi de Tauri tanjesc dupa loialitate. Stiu ca in momentul in care un Taur se decide sa iubeasca pe cineva, exista slabe sanse sa se razgandeasca. Mai stiu ca un Taur prefera sa ramana intr-o stare mai calma, nu sa se inconjoare cu drame si, de cele mai multe ori, vor fi persoane foarte inteligente. Pretendentii lor se vor asemana din punct de vedere al firii calme si vor aprecia increderea pe care Taurul o inspira.

Calitati: maturi din punct de vedere emotional, situatie financiara buna, rabdatori

Gemeni
(22 Mai pana la 21 Iunie)
Persoanele atrase de Gemeni ravnesc incitare. Adora faptul ca individul in zodia Gemeni este intotdeauna, intotdeauna, intotdeauna entuziasmat fata de tot ce vede in jur – chiar daca acele lucruri se vor schimba de la o saptamana la alta (si, uneori, de la o ora la alta). Doresc parteneri in zodia Gemeni pentru ca vor sa aiba mereu parte de lucruri noi in viata: pasiuni, proiecte si visuri.

Calitati: fericiti, deschisi la minte, mai mult relaxati decat formali

Rac
(22 Iunie pana la 22 Iulie)
Persoanele care se simt atrase de Raci cauta iubirea. Stiu ca Racii reprezinta o fundatie stabila pe care isi pot construi viitorul. Astfel de persoane doresc sa se implice in relatii de lunga durata. Totodata, Racii au tendinta de a atrage parteneri cu averi mai mari, deoarece ambivalenta lor fata de bogatie asigura persoana interesata ca nu cauta doar bani.

Calitati: senzuali, profunzi, si de moda veche

Leu
(23 Iulie pana la 22 August)
Oamenii atrasi de Lei isi doresc o vedeta. Vor sa se afle in jurul unei persoane atat de creative, de destepte si grozave. Relatia cu un Leu este asemanatoare celei cu cea mai populara majoreta din liceu; se naste o oarecare intriga legata de faptul ca o astfel de persoana ar dori sa fie intr-o relatie cu un muritor de rand.

Calitati: generosi, comunica foarte bine, altruisti, submisivi

Fecioara
(23 August pana la 22 Septembrie)

Citeste continuarea articolului aici: Persoanele pe care le vei atrage in functie de zodia ta

Related Posts

Articole recente