Sunt o persoana extrem de sincera. Sunt sincera, pana la un moment dat. Unul dintre multele lucruri pe care le-am realizat, le-am invatat, este ca sinceritatea trebuie rezervata si oferita celor care o merita, scria C. Joybell C.

De multe ori, cele mai sincere persoane ajung sa fie cele care se pazesc cel mai tare de alti oameni. Sensibilitatea lor necesita protectie.

Sunt prea inteligente ca sa isi ofere prosteste inima, cu libertatea frivola a cuiva cu o inima tanara.

Nu le poti castiga increderea foarte usor. Sunt persoane foarte patrunzatoare. Insa, daca va accepta, veti vedea ca inimile cele mai bine pazite sunt aproape intotdeauna cele mai frumoase.

Iata 25 de lucruri pe care ar trebui sa le stiti atunci cand iubiti o persoana care are foarte mare grija pe cine lasa sa ii descopere inima:

1. Banii, aspectul fizic, studiile superioare si succesul material nu o impresioneaza. Doar bunatatea si autenticitatea.
2. Cuvintele tale nu inseamna nimic pentru ea daca nu sunt sustinute de actiuni.
3. Intelege puterea si pericolele iubirii.
4. Va avea mai multa grija de tine ca nimeni altcineva.
5. Isi urmeaza propria cale. S-ar putea sa te cheme si pe tine cu ea, daca ai noroc – dar nu are nevoie de tine. Stie ca poate reusi de una singura.
6. Stie foarte bine sa cantareasca daca mai meriti o a doua sansa. Daca ti se ofera o astfel de oportunitate, foloseste-o intelept.
7. Fii bland cu ea. Va pleca la cel mai mic semn de pericol.
8. Iti pretuieste valorile si iti respecta vulnerabilitatea.
9. Capacitatea ei de empatie este mai profunda decat a altor persoane.
10 Nu are nevoie de tine. Daca existi in viata ei, inseamna ca te vrea acolo.
11. Este o supravietuitoare.
12. S-ar putea mai degraba ca florile si cadourile scumpe sa ii ridice suspiciuni decat sa o uimeasca.
13. Iti apreciaza defectele.
14. Este putin nebuna. Nu te impotrivi. Permite-i nebuniei ei sa te trezeasca la viata.
15. Nu se simte confortabil atunci cand este nevoita sa depinda de tine – chiar si pentru simpla favoare ca o conduci la aeroport.
16. Are nevoie de curaj pentru a-si deschide inima in fata ta. Daca ii ceri prea multe intr-un timp prea scurt, se va inchide in sine.
17. Stie sa isi pastreze calmul intr-o situatie de criza.
18. S-ar putea sa stie prea multe, dar sa impartaseasca prea putine.
19. Exista unele aspecte ce ii stau pe suflet si pe care nu le va impartasi niciodata cu tine – iar asta este in regula. Nu inseamna ca te iubeste mai putin.
20. Va fugi de o relatie care inainteaza prea repede. Las-o pe ea sa seteze un ritm.
21. Nu iti spune totul. Nu este corect, dar este dreptul ei.
22. S-ar putea sa nu o intelegi pe deplin niciodata.
23. Se straduieste sa ceara ajutor. Atunci cand o face, fii bland.
24. Nu ii castigi increderea cu un simplu act. Trebuie sa iti demonstrezi continuu autenticitatea prin actiuni si seriozitate.
25. Desi nu ii poti castiga increderea intr-un singur moment, o poti pierde atat de usor.

„Problema legata de faptul ca ii permiti unei persoane sa iti doboare zidurile de aparare este ca niciodata nu vei stii cine doreste sa faca asta doar de distractie. Cu scop de amuzament.

Doar pentru ca stia ca poate. La sfarsitul zilei…lucrurile pe care le construiesti ar trebui sa stea in picioare. Si nu esti tapul ispasitor pentru pacatele nimanui, din viata nimanui.

Cum poate indrazni cineva sa iti sparga apararea stiind ca nu vrea sa te descopere; ci doar pentru a-si hrani egoul. Sa te faca pe tine sa platesti pentru pacate pe care nu le-ai facut cu propriile maini.”

Din nou, C. Joybell C. stie valoarea si importanta pazei pe care trebuie sa i-o asiguram inimii.

Aveti rabdare atunci cand acceptati in viata o persoana cu inima bine pazita. De fapt, ei protejeaza o adevarata comoara.

2 thoughts on “25 lucruri de stiut atunci cand iubiti pe cineva retras

  1. Ma impresioneaza diversitatea preparatelor prezentate in articol, de la mancaruri traditionale la deserturi delicioase. De asemenea, apreciez efortul autorului de a aduce in prim-plan ingredientele locale si modul lor de preparare specific. Un articol care ma inspira sa explorez mai mult aceasta parte a culturii romanesti.

  2. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva ampla asupra gastronomiei romanesti. Mi-au placut in mod special detaliile despre traditiile culinare locale si retetele traditionale prezentate. Este un ghid util pentru cei care doresc sa descopere mai multe despre bucataria romaneasca.

Comments are closed.